Behandling af ammehår

Oplever du hårtab efter fødslen?

Mange kvinder oplever hårtab efter deres graviditet. Det er et ganske almindeligt problem, der i flere tilfælde kan behandles. Vi har mange års erfaring med at hjælpe kvinder imod deres hårforandring efter fødslen.

Der findes behandlinger, der kan hjælpe dig med at få dit hår tilbage til sin normale tilstand. Vi tilbyder en række forskellige behandlinger, der tager udgangspunkt i din nuværende situation.

Ammehår efter graviditeten

Under graviditeten øges østrogenniveauet i kroppen. Når du har født, falder din krops østrogenniveau drastisk. Denne pludselige ændring kan forårsage ammehår, som normalt kendetegnes med et hårtab efter graviditeten. I mange tilfælde får håret også et kedeligere udseende og er mere tilbøjeligt til at tørre ud eller spalte i spidserne.

Ammehår er meget almindeligt hos kvinder, der lige har født, og har tendens til at dukke op tre til seks måneder efter fødslen. Hvis du oplever hårtab efter fødslen, kan det sagtens være ammehår – det er dog altid en god ide at tale med din læge.

Kan vi hjælpe dig med ammehår?

Hårtab kan være et irriterende problem, men vi kan hjælpe dig. Her på vores klinikker tilbyder vi en gratis konsultation, hvor vi vil finde ud af, om vi kan hjælpe dig med dit hårtab. Vi samarbejder med dig for at finde det bedste behandlingsforløb, afhængigt af din individuelle situation. Ring til os eller book gratis konsultation i dag.

Kilde link / Læs mere om andre senfølger af graviditeten: www.sundhed.dk