Behandling af hårtab efter corona

Har du oplevet hårtab efter corona?

Der er flere mennesker der har oplevet hårtab som følgevirkning efter coronavirus. Hos Pilorum Hårklinik kan vi hjælpe, ved at sammensætte et tilpasset behandlingsforløb til netop dig og din situration. Dette er noget vi haft stor succes med, hos de af vores patienter med covid-19-relateret hårtab. Kontakt os i dag for en gratis konsultation.

Hårtab og corona

Hårtab er i øjeblikket ikke anerkendt som et symptom på Corona-virus. Vi oplever dog en stigning i antallet af henvendelser om hårtab efter Covid-19-infektion. Vores erfaring viser, at dette særlige symptom typisk optræder i kølvandet på sygdommen. Den nøjagtige årsag til dette hårtab er ukendt, men kan bla. hænge sammen med den stress og angst, der også kan følge med sygdommen.

Hvis du oplever hårtab efter Covid-19, er det vigtigt at huske, at dette normalt er midlertidigt og, at dit hår i sidste ende vil vokse ud igen. Hvis du er bekymret over dit hårtab, er det altid en god ide, at du altid kontakte en hårspecialist.

Gratis konsultation

Hos os tilbyder vi gratis konsultationer for at hjælpe dig med at udforske alle dine potentielle behandlingsmuligheder. Under din konsultation vil vi kortlægge dit hårtab og afgøre, om vi kan hjælpe dig med at opnå de resultater. Vi vil besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at forstå, hvad du kan forvente af behandlingen. Bestil en gratis konsultation i dag, og lad os hjælpe dig med dit hårtab

Kilde link / Læs mere om corona: www.sundhed.dk