Behandling af hårtab grundet overgangsalder

Hvorfor oplever kvinder hårtab ved overgangsalderen?

Mange kvinder oplever hårtab på grund af overgangsalderen, og det er helt normalt. I de fleste tilfælde findes der behandlinger, som kan modvirke hårtabet.

Hvis du oplever hårtab på grund af overgangsalderen, er du ikke alene. Faktisk vil over halvdelen af alle kvinder opleve en vis grad af hårtab fra 45 årsalderen. Pilorum Hårklinik tilbyder et unikt behandlingsforløb, som kan hjælpe dig med at få håret tilbage.

Hårtab og overgangsalder hos kvinder

Overgangsalderen er en biologisk proces, der opstår naturligt. Desværre kan denne overgang også forårsage en række uvelkomne ændringer i kroppen. For nogle kvinder fører overgangsalderen også til hårtab.

Mens hårtab ofte er forbundet med aldring, er overgangsalders relateret hårtab typisk anderledes. I stedet for at blive tyndere gradvist over tid, er hårtab i overgangsalderen ofte pludseligt og dramatisk.

Hårtab i overgangsalderen påvirker hele hovedbunden, i stedet for at være koncentreret i ét område. I 45-55 årsalderen er det normalt at overgangsalderen starter og, hvis du oplever pludseligt eller dramatisk hårtab i denne alder, kan det være et tegn på, at dit hårtab skyldes overgangsalderen.

Gratis konsultation

Det er ikke ualmindeligt for mange kvinder at opleve hårtab i overgangsalderen. Hvis du oplever hårtab, tilbyder vi en gratis konsultation. Dette hjælper dig med at afgøre, om dit hårtab skyldes overgangsalderen eller anden hårtabssygdom. Hvis vi kan hjælpe dig, bliver der udarbejdet en tilpasset behandlingsplan, så du igen få dit hår tilbage. Kontakt os i dag eller book din gratis konsultation her på hjemmesiden.

Kilde link: www.sundhed.dk