Hårtab eller uønsket hårvækst ved PCOS

PCOS hårtab og uønsket hårvækst

Lider du af PCOS og oplever hårtab? I nogle tilfælde ser vi, at personer med PCOS – også kendt som Polycystisk ovariesyndrom, oplever hårtab. Vi tilbyder derfor en gratis konsultation, så du kan finde ud af, om vi kan hjælpe dig.

Øget hårvækst
PCOS er en tilstand, der medfører, at mange mennesker får uønsket hår i ansigtet. Det kan være på hagen, overlæben eller tindingerne. Nogle mennesker oplever også øget hårvækst omkring brystet, på lårene eller fra skambenet og op til navlen.

Hårtab
PCOS kan i nogle tilfælde også medvirke hårtab eller tyndt hår. Hvis du oplever dette som følge af PCOS, findes der behandlinger, der kan hjælpe dig. På vores klinik kan vi hjælpe kvinder med PCOS, der oplever uønsket hårforandringer. Uanset om det er uønsket hårvækst, tyndt hår eller et hårtab, kan vi hjælpe dig med at finde den rette behandlingsplan.

Gratis konsultation

Hvis du er bekymret for tyndt hår eller hårtab på grund af PCOS, så tøv ikke med at aftale en gratis konsultation hos os. Her vil vi finde ud af, om vi kan hjælpe dig. Vi vil arbejde sammen med dig for at udvikle en behandlingsplan, der passer til dig. Giv os et ring eller book en konsultation online.

Kilde link: www.sundhed.dk