Seneca Hårtransplantation

Er du klar til at få dit eget hår tilbage igen?

Seneca hårtransplantation i Danmark

Hos Pilorum Hårklinik tilbyder vi hårtransplantationer udført af et højt kvalificeret lægeteam, som består af Europas mest erfarne specialister. Vi vægter kvalitet og ekspertise højt, og derfor har vi indgået samarbejde med Seneca fra Grækenland, for at kunne tilbyde hårtransplantation i Danmark på aller højeste niveau. Med 35 års erfaring har temaet fra Seneca hjulpet mere end 40.000 patienter med hårtab.

35 års erfaring med hårtransplantation

Konsultation og behandling i Danmark

Konkurencedygtige priser

Hårtransplantation med den højeste succesrate på markedet!

Seneca hårtransplantation med Direct Fue

Hos Pilorum er vi stolte af at præsentere Direct FUE, et avantgarde system, der repræsenterer en banebrydende videreudvikling af den konventionelle FUE-teknik. Hårtransplantation er en af de mest efterspurgte kosmetiske behandlinger i dag, og med vores innovative teknologi kan vi levere enestående resultater, der overgår den traditionelle metode. Med Direct FUE placeres hver enkelt hårsæk direkte i det berørte område ved hjælp af en Implanter pen, et specialdesignet værktøj, der giver vores læger fuld kontrol over dybden, retningen og vinklen på hver transplantat. Dette giver mulighed for en mere præcis og skånsom behandling, og sikrer en naturlig og tæt hårvækst.

Behandlingstid

3 – 7 timer

Antal behandlinger

1

Endelige resultat

Ca 12 måneder

Priser

Fra 30.000

Awards

Thessaloniki

THESSALONIKI – BEST THESSALONIKI HAIR CLINIC AWARD 2023

Athens

ATHENS – BEST HAIR CLINIC SPOT DESIGN AWARD 2023

Athens

ATHENS – BEST SOCIAL MEDIA PRESENTATION AWARD 2023

Athens

ATHENS – BEST NEW HAIR CLINIC BRAND AWARD 2023

Athens

ATHENS – BEST HAIR CLINIC CHAIN/FRANCHISE BRAND AWARD 2023

Scotland

Scotland Trichology Clinic of the Year & Hair Transplant Clinic of the Year 2023/24

Glascow

Scottish Beauty Industry Award 2022

Athens

Business Excellence in Hair Restoration Award 2022

Thessaloniki

“Eagles of Health” Award 2022

Thessaloniki

“Eagles of Health” Award 2021

Scotland

“2020 WhatClinic Patient Service” Award 2020

Scotland

“The German Trade & Invest Award for International Expansion” at the European Business Awards 2019

Scotland

“2018 WhatClinic Patient Service” Award 2018

Thessaloniki

“International Business Excellence” Award 2018

Scotland

“International Hair Clinic Of the Year IMTJ” Award 2018

Thessaloniki

“Business Excellence” The BIZZ Award 2018

Kom til en gratis samtale

Gratis og personlig konsultation

Vores rejse sammen starter med en grundig konsultation. Dette møde er essentielt for at forstå dine ønsker og behov samt for at vurdere de medicinske betingelser, der kan påvirke proceduren. Det giver også dig som kunde en unik mulighed for at lære os og vores metoder bedre at kende. Vi mener, at et informeret valg er et godt valg.

Under konsultationen vil vi gennemgå dit hår og diskutere mulighederne for hårtransplantation. Da omkostningerne ved en hårtransplantation afhænger af antallet af grafts (hårsække), der skal transplanteres, er denne vurdering afgørende for at kunne give dig en præcis pris.

Ønsker du ikke at klippe håret kort?

Long hair FUE med Seneca Direct FUE

En innovativ hårtransplantationsmetode, der giver mulighed for at udføre transplantation af hår uden at skulle barbere håret på donorområdet. Metoden er ideel for patienter, der ønsker at bevare deres lange hår, mens de får udført en hårtransplantation. Traditionelt har hårtransplantation involveret barbering af donorområdet for at muliggøre fjernelse af det hårfollikulære enheder (grafts), der vil blive transplanteret til modtagerområdet. Dette kan være en ulempe for patienter, der har langt hår, og som ikke ønsker at miste det.

Er du klar til at få dit eget hår tilbage igen?

Fordelene ved Long hair FUE

Fordelene ved Long hair FUE er, at patienter kan bevare deres lange hår, og at der er minimal eller ingen synlige arvæv efter operationen. På vores klinik tilbyder vi Long hair FUE som en af vores avancerede hårtransplantationsmetoder. Vores erfarne lægeteam vil arbejde sammen med dig for at skræddersy en individuel behandlingsplan, der passer til dine specifikke behov og ønsker.

Har du et begrænset donerområde i nakken?

Body hair transplant (BHT)

Body hair transplant (BHT) er en avanceret hårtransplantation metode, som involverer overførsel af hår fra kroppen til hovedbunden. Metoden bruges primært til patienter med alvorligt hårtab, hvor der ikke er tilstrækkelige donorhår på hovedet til at udføre en traditionel hårtransplantation. BHT bruger hår fra forskellige dele af kroppen, såsom bryst, ryg og ben. Hårene høstes ved hjælp af en speciel teknik, der minimerer skade på huden og efterlader minimalt arvæv. Disse hår er derefter omhyggeligt transplanteret til områder af hovedbunden, hvor hårtab er mest udtalt.

Finansiering

I samarbejde med Resurs tilbyder vi nu attraktive delbetalingsløsninger

konsultation og opfølgning i en klinik nær dig

Hvorfor skal du vælge
Pilorum hårklinik?

 • Højt kvalificeret lægeteam: Pilorum i København tilbyder hårtransplantationer udført af et højt kvalificeret lægeteam, bestående af Europas mest erfarne specialister. Dette sikrer, at du modtager behandling af højeste kvalitet og ekspertise.
 • Avantgarde teknologi: Vi tilbyder Direct FUE, en banebrydende videreudvikling af den konventionelle FUE-teknik. Med denne innovative teknologi kan vi levere enestående resultater, der overgår den traditionelle metode til hårtransplantation.
 • Præcis og skånsom behandling: Direct FUE placerer hver enkelt hårsæk direkte i det berørte område ved hjælp af specialdesignet værktøj kaldet Implanter. Dette giver vores læger fuld kontrol over dybden, retningen og vinklen på hver transplantat, hvilket sikrer en mere præcis og skånsom behandling samt en naturlig og tæt hårvækst.
 • Ingen synlige ar: En af de mest bemærkelsesværdige fordele ved Direct FUE er, at det ikke kræver nogen snit før transplantationen. Dette betyder, at der ikke efterlades synlige ar, hvilket resulterer i en æstetisk tiltalende behandling.

Vi tror på tryghed og kvalitet

Det er vigtigt for os at du føler dig tryg igennem hele processen.

 • Du bliver konsulteret af dansk sundhedsfagligt uddannet personale. Vores team af hårspecialister består af læger og sygeplejersker.
 • Vi tilbyder indledende konsultation samt opfølgning efter din behandling i alle vores klinikker. Opfølgning efter hårtransplantation er normalt efter 2, 6 og 12 måneder.
 • Da vi benytter metoden direct FUE, er det muligt at vende tilbage til stillesiddende arbejde allerede dagen efter.
 • Seneca Direct FUE har den højeste succesrate på markedet, med hele 95% overleverlevelsesrate på de transplanterede hår.
 • Vi tilbyder altid PRP i forbindelse med en hårtransplantation, da det er med til at fremme helingsprocessen og dermed vil give et bedre resultat.
 • I klinikken har vi professionelt udstyr med den nyeste teknologi til at undersøge dit hår og din hovedbund.

Hør hvad vores kunder siger

Er hårtransplantation permanent?

Når vi taler om hårtransplantationer, rejser spørgsmålet sig ofte: Er resultatet permanent? Svaret er overvejende ja. Hårtransplantationer er designet til at være en langvarig løsning på hårtab. De transplanterede hårsække tages typisk fra områder af hovedet, der er resistente over for skaldethed, såsom bagsiden af hovedet. Når disse grafts er flyttet til de tyndere eller skaldede områder, fortsætter de med at vokse som normalt hår, hvilket giver en permanent forbedring af hårtykkelsen og dækningen. 

Men det er vigtigt at forstå, at mens transplanterede hår ofte er permanente, kan dit oprindelige hår omkring transplantationen fortsat tynde ud eller falde ud over tid. Derfor kan nogle personer kræve yderligere behandlinger for at opretholde deres ønskede udseende.

En effektiv måde at understøtte sundheden for både det transplanterede hår og det eksisterende hår på er gennem PRP-behandlinger (Platelet-Rich Plasma). PRP-behandling er effektiv som en for- og efterbehandling i forbindelse med hårtransplantationer. Denne procedure involverer at tage en lille mængde af patientens blod, centrifugere det for at koncentrere de pladerige celler, og derefter injicere det i hovedbunden. Målet er at fremme heling og stimulere væksten af hår graft og sundt hår. Læs mere her.

Hårtransplantation før & efter

Se de flotte resultater her!

Få svar på dine spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål om hårtransplantation

Hvordan foregår en hårtransplantation?

Eksisterende hårsække fjernes fra hovedbunden, enten enkeltvis (via. FUE-metoden) eller flere ad gangen (via. FUT-metoden), og implementeres i området, hvor hårtabet er indtruffet.

Er der bivirkninger ved hårtransplantation?

Man vil kunne opleve en smule rødmen og følelsesløshed i modtagerområdet som hurtigt fortager sig.

Hvem må udføre en hårtransplantation?

Hos Pilorum er det kun specialuddannede læger, der må udføre behandlingen. Hverken sundhedsfaglige assistenter eller sygeplejersker må foretage hårtransplantationen.

Hvad er en hårtransplantation?

En hårtransplantation er en kirurgisk procedure, hvor hår fra et område af kroppen transplanteres til et andet område, hvor der er hårtab. Det fungerer ved at tage sunde hår fra en donorzone, som ofte er bageste del af hovedet, og transplantere det til modtagerområdet, hvor hårtab er synligt.

Hvem er gode kandidater?

Gode kandidater til en hårtransplantation er personer, der har permanent hårtab i en længere periode og har en tilstrækkelig mængde hår i donorområdet. Hårtransplantation kan også være en mulighed for personer, der oplever hårtab på grund af skade eller sygdom.

Hvornår vokser håret ud igen?

Der kan gå op til 3-6 måneder før håret begynder at vokse, da hovedbunden lige skal vænne sig til de nye hår. Efter senest 12 måneder kan du se det fulde og færdige resultat.

Hvor længe holder en hårtransplantation?

De nye hår holder resten af livet og fungerer fuldstændig som almindelige hår.

Hvordan finder jeg den rigtige klinik?

Når du vælger den rigtige hårtransplantationsklinik, er det vigtigt at undersøge klinikkens erfaring, ry og resultater. Undersøg også de teknologier og teknikker, som klinikken bruger, og sørg for, at de anvender de seneste og mest effektive teknikker.

Hvordan forbereder jeg mig bedst?

Forberedelserne til en hårtransplantation kan omfatte at undgå rygning og alkohol i ugerne op til operationen samt undgå medicin, der kan øge risikoen for blødning. Det er også vigtigt at følge de præoperative instruktioner fra klinikken.

Hvor lang tid tager en hårtransplantation?

Varigheden af en hårtransplantation afhænger af størrelsen af det område, der skal transplanteres. Ofte vil varigheden vare i mellem 3 – 6 timer.

 • Læs flere ved at trykke her

Hvad siger vores kunder om os? 

Udfyld formularen og få en gratis konsultation

Det er gratis og uforpligtende at høre mere om dine muligheder

Hårtransplantation

"*" indikerer påkrævede felter

For- & efternavn*
Privatlivspolitik*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.