LLLT Laserterapi

Smertefri behandling med LLLT

Hvad er laserterapi?

Du har måske hørt om brugen af lasere til behandling af hudsygdomme, men vidste du, at lasere med en bestemt frekvens og kvalitet kan stimulere hårvækst? Low-Level Laser Therapy (LLLT) kan anvendes til at fremme hårvækst hos patienter, der lider af en række forskellige tilstande, der forårsager hårtab.

Hvem er egnet til Laserterapi?
LLLT er velegnet til patienter med følgende symptomer: Difust hårtab, Tyndt, hår, Udtyndende krone, Fladt, livløst hår og Alopecia. 

  • Hvem er ikke egnet til behandling?
  • Hvis du er gravid eller ammer
  • Hårtab som følge af kemoterapi
  • Hovedbundsproblemer som visse typer eksem

Behandlingstid

30 – 60 min

Antal behandlinger 

Individuelt

Endelige resultat

Individuelt

Priser

Individuelt

Hvordan virker behandlingen?

LLLT virker på grund af processen der sker med “foto-bio-stimulering”, hvilket betyder stimulering af celler ved hjælp af lys. Ved en lav frekvens på (650nm) får laserdioderne cellerne til at blive aktiveret og producerer ATP (adenosintrifosfat), som er energikilden til celler. LLLT udvider også blodkar og forbedrer cirkulationen til hårrøddernes celler, hvilket giver dem næringsstoffer og bedre iltning, som resulterer i at hårets kvalitet forbedres. Hvordan hjælper LLLT:

  • Stimulerer arteriel og venøs blodgennemstrømning for at give næringsstoffer til hovedbunden
  • Frigør vækstfaktorer fra blodplader for at forbedre celle reparation og hårvækst
  • Stimulerer hår til at gå ind i den anagene fase (vækstfase)
  • Gør eksisterende hår tykkere

Hvor ofte skal du behandles?

Hvor ofte skal du lave LLLT Forskning viser en frekvens på 1-2 behandlinger om ugen på 20-30 minutter hver gang. LLLT er velegnet til patienter, der ikke ønsker at tage medicin eller måske oplevet bivirkninger af medicin. Denne teknologi kan kombineres med andre typer behandling af hårtab for de bedste resultater.

Kombination af laserterapi og V2X behandling virker effektivt sammen

Pilorum Hårkliniks patenterede Signaturbehandling Kombinationsbehandling med V2X hårcellebehandling og LLLT Vi anbefaler en Kombinationsbehandling med V2X hårcellebehandling og Low level light laser (LLLT) kombination af de to ikke-kirurgiske hårtabsbehandlinger vil give mere effektive resultater end at bruge en enkelt behandling alene.

Man kan sammenligne det med den tilgang, der bruges når man ønsker at tabe sig. Det er muligt at komme af med ekstra kilo gennem slankekure eller motion. Men når du kombinerer de to former for vægttab, så bliver resultatet mere effektivt og du kommer hurtigere i mål. På samme måde kan man sige at kombinationen af LLLT & V2X giver ekstra tilfredsstillende resultater.

Hvordan fungerer kombinationen?

Både V2X og Lllt er veldokumenterede ikke-kirurgiske behandlinger, som angriber hårtab på forskellige måder. Derfor kan kombinationen af de to behandlingstyper også give rigtig gode resultater.

V2X aktiverer hårcellerne og giver næring til hårsækkene så de kan overleve, og den næring kommer i form af bla. Vitaminer, peptider, og vækstfaktorer som leveres direkte til cellerne omkring hårsækkene, som genoprettes og giver nyt liv til svage eller døende hårsække. På den anden side fungerer LLLT som “at give vand til planten.”

Laserterapien stimulerer cellulært stofskifte på hårsækkenes molekylære niveau. Så det forbedrer kvaliteten af hårvæksten, øger blodcirkulationen i hovedbunden og vender miniaturiseringen.