Scalp Micropigmentation (Tilbydes ikke i øjeblikket)

Smertefrit og ingen kirurgiske indgreb

Hvad er SMP?

Scalp Micropigmentation (SMP) er en ikke-kirurgisk præcisionsteknik, der efterligner udseendet af naturlige hårsække. Behandlingen foregår ved at organisk blæk pigmenteres som prikker i yderste lag af hovedbunden. SMP er så autentisk, at ingen vil kunne se forskel på dine SMP prikker og dine ægte hårstubbe.

Det er dokumenteret, at Scalp Micropigmentation er en effektiv og sikker løsning imod hårtab. Du er garanteret et endeligt resultat efter 4-6 uger. 

  • Du er garanteret et hurtigt resultat
  • Få en hårlinje som du ønsker det

Behandlingstid

1 – 4 timer pr behandling

Antal behandlinger

Fra 3 – 5

Endelige resultat

4 – 5 uger

Priser

Fra 3.500 pr. behandling

Scalp Micropigmentation (SMP) er en behandling der efterligner udseendet af naturlige hårsække.
Hårlinje som du ønsker det

Hvordan foregår en SMP behandling?

Et SMP behandlingsforløb kræver som minimum 3 behandlinger med en uges mellemrum imellem hver. En behandling tager 2-4 timers tid.

Ved første session skitseres din ønskede hårlinje. Vi forsøger at tilrettelægge din hårlinje efter dit ønske. Dog anbefaler vi, at du går efter et naturligt udseende. Vi benytter altid pigment, som matcher din nøjagtige hårfarve. Du har dit endelige resultat efter 3-5 uger.

Hvad koster en SMP behandling?

Det er graden af dit hårtab, som dikterer prisen for din SMP behandling. Jo større behandling, jo større er prisen. Prisen for et forløb ligger imellem 13.500 – 25.000 kr. Du får en nøjagtig pris så snart, at du har været til konsultation, og vi har set dit behandlingsbehov.

Passer SMP til mig?

SMP passer til dig, som er tyndhåret, skaldet eller blot har høje tindinger.

Høje tindinger

En SMP behandling kan genskabe nøjagtig den hårgrænse, du altid har ønsket dig. Med en ny hårgrænse kan du hurtigt se ti år yngre ud.

Skaldet

Hvis du er skaldet, kan vi lave en såkaldt buzz cut. Det vil ligne, at du har kort hår og det vil være 100% umuligt at se forskel på dine SMP prikker og dine egne hårstubbe.

Tyndhåret

Ved at fjerne kontrasten mellem hud og hår, giver SMP ekstra fylde. Hvis du ønsker ekstra hår efter en hårtransplantation, kan SMP også her være en yderst effektiv supplerende løsning.

Hvad kan jeg forvente af resultat? Hør vores tidligere klienters historie

Du må aldrig forvente, at du får nyt hår ved en SMP behandling. Men du bør forvente, at dit resultat ser så perfekt ud, at ingen vil kunne se forskel på dine SMP prikker og dine ægte hårstubbe. Det er en perfekt illusion af kortklippet hår.

Hvad er fordelene ved SMP?

  • NDu er garanteret et hurtigt resultat
  • NSmertefrit og ingen kirurgiske indgreb
  • NHårlinje som du ønsker det
  • NMinimal vedligholdelse
  • NRimeligt prisniveau (4.500 – 13.500 kr)

Hvad er ulemperne ved SMP

  • MFejlbehandlinger kan se unaturlige ud
  • MMange selvlærte behandlere uden uddannelse
  • MSMP er ikke hår og vokser ikke