Pilorum Hårekstrakt

Taber du håret?

Vores unikke hårekstrakt hjælper med at bremse hårtab

Den plejende og stimulerende ekstrakt er fremstillet med det formål at understøtte en sund hårvækst. Den hjælper med at bremse hårtab ved personer med androgent hårtab da den bla. er rig på naturlige DHT-blokkere.

Ekstrakten kan bruges som en del af et hjemmepleje forløb til at bekæmpe hårtab og er specielt velegnet til brug i forbindelse med V2X-behandling.

Pilorums hårekstrakt ingredienser

Arctium Lappa Extract(Burdock), Aqua, Alcohol, Calendula officinails, cera alba, citric acid, cetylalcohol, glycerin, cetyl palmitate,benzoic acid, saw palmetto, pea sprout extract.

Arctium Lappa Extract:

Burdock (Arctium Lappa) har været en populær lægeurt i århundreder og er blevet anvendt mod mange lidelser. Burdock rod olieekstrakt, også kaldet Bur olie, var traditionelt populær i Europa som en hovedbundsbehandling, der blev anvendt til at bekæmpe hårtab, forbedre hårets styrke, glans og fylde.

Calendula officinails:

Stopper og vender hårtab på grund af: Det øger kollagenproduktionen, hvilket hjælper med at holde hårsækkene sunde og hvert hårstrå tykt og smidigt, så det ikke knækker. Det reducerer betændelse forårsaget af stofskiftesygdomme, som forårsager hårtab.

Cera alba (bivoks):

Bivoks hjælper dig med at få et skinnende hår, giver antioxidanter og næringsstoffer til hårfibrene, og forbedrer strukturen af hårets keratin

Citronsyre:

Er et godt stof til behandling af kløende hovedbund, som oftest medfører hårtab og stopper hårvæksten. Citronsyre hjælper med at berolige den kløende hovedbund. Med disse fantastiske egenskaber for hårvækst, er det værd at overveje dens anvendelse til skadet hår.

Cetearylalkohol:

Er en af de mest almindelige fedtalkoholer i hårprodukter. Disse særlige alkoholer er blødgørende og de er også kendt for at blødgøre din hud og dit hår.

Glycerin:

Glycerin plejer håret og reducerer dermed brud, tørhed og stift hår, således optimeres hårvæksten.

Skæl: Ved regelmæssig brug af glycerin hjælper man med at fjerne skæl og tørhed i hovedbund. Det har beroligende egenskaber, der skaber en kølende effekt på hovedbunden.

Benzoic acid:

Hjælper med at forhindre infektion forårsaget af bakterier. Salicylsyre hjælper kroppen med af med ru eller døde hudceller. Benzoesyre og salicylsyre (til huden) er en kombinationsmedicin, der anvendes til behandling af hudirritation og betændelse forårsaget af forbrændinger, insektbid, svampeinfektioner eller eksem.

Cetylpalmitat:

Esteren af cetylpalmitat er et fortykningsmiddel og blødgørende middel, der hjælper med at udglatte og pleje tør hud. Ingredienserne, der indeholder cetylpalmitat, er naturlige fedtsyrer. Det kan være udvundet af dyr, men kan også (og er normalt) udvundet af planter eller fremstillet syntetisk.

Saw Palmetto:

Et ekstrakt af savpalmebær kan blokere 5-alpha-reduktase, et enzym der omdanner specifikke hormoner til DHT

Pea sprout ekstrakt:

Er meget gavnlige for hårvækst, idet de nærer både hovedbund og hår med essentielle næringsstoffer og antioxidanter for at genopfriske og revitalisere håret fra roden. Undersøgelser har vist, at ærtespireekstrakt kan hjælpe med at forkorte telogenfasen i hårvækstcyklussen og hjælper med at styrke håret