Hårfjernelse i ansigt

Slip for uønsket hårvækst!

Permanent hårfjerning i ansigtet med laser

Vi tilbyder vores kunder en behandling, der kan hjælpe dem med at fjerne uønsket hårvækst i ansigtet. Behandlingen sker ved hjælp af laser og koster fra 500 til 1.100 kroner alt efter område, som kan være bakkenbarter, hagen, overlæben eller kinderne,  

Vores læger og sygeplejersker står klar til at vejlede og hjælpe dig og besvare de eventuelle spørgsmål, du måtte have om behandlingen.

  • Skånsom og effektiv metode.
  • Slip for uønsket hårvækst
  • Bakkenbarter, hage, overlæbe og kinder

Behandlingstid

Ca. 30 min

Antal behandlinger

6 – 10

Endelige resultat

7 – 11 måneder

Priser

Fra 5 – 1100

Scalp Micropigmentation (SMP) er en behandling der efterligner udseendet af naturlige hårsække.

Hårfjerning med diodelaser

Hvordan foregår en laser behandling?

Hårfjerning med laser er ideel til ansigtet, da det kan være mere skånsomt og effektivt end andre metoder såsom voksning eller barbering. Ved at bruge laser ødelægger vi hårsækkene, så de ikke længere kan producere hår.

På den måde kan vi tilbyde vores kunder en mere permanent løsning på deres uønskede hårvækst i ansigtet. En af de store fordele ved at vælge laserbehandling til hårfjerning er, at det kan give et mere ensartet og glat resultat end andre metoder.

Hvad koster en behandlingen?

Priserne for behandlingen varierer, men ligger fra 500 til 1.100 kroner. Det kan dog være nødvendigt med flere behandlinger for at opnå det ønskede resultat.

Vi har hjulpet mange kvinder af med uønsket hårvækst i ansigtet

Vi hjælper mange mænd og kvinder med at fjerne uønsket hårvækst fra bakkenbarter, hage, overlæbe og kinder med med diodelaser. Ved at bruge laser til at fjerne hår ved roden, kan vi tilbyde en mere permanent løsning til uønsket hårvækst. Hårfjerning giver en glat og jævn hud, og kan spare særligt mange kvinder for den tid og besvær, som regelmæssig barbering eller voksning kræver. Det kan også reducere irritation og rødme, som kan opstå med førnævnte metoder.