Laserhårfjerning på ben

Smertefrit og effektiv

Permanent hårfjerning af benene med laser

Hos Pilorum Kosmetisk Klinik tilbyder vi vores kunder hårfjerning på benene med laser. Laserhårfjerning er en effektiv metode til at fjerne hårvækst på benene. Laserhårfjerning er en sikker og skånsom metode, som ikke skader huden og giver langvarige resultater. Prisen starter fra 750 til 2.000 kroner alt efter område.

Hvis du er træt af at skulle barbere, vokse eller depilere dine ben, så er hårfjerning med laser måske en god løsning for dig.

  • Langvarige resultater
  • Mest effektive laser på markedet
  • Baller, lår, underben og fødder

Behandlingstid

40 – 80 min

Antal behandlinger

6 – 10

Endelige resultat

7 – 11 måneder

Priser

2 – 4.000 pr. behandling

Slip for uønsket hårvækst

Hvordan foregår en laser behandling?

Under behandlingen udsendes en laserstråle, der trænger ind i hårsækkene og ødelægger dem, så håret ikke kan vokse tilbage. Behandlingen kan anvendes på både lyse og mørke hår, og kan bruges på alle områder af benene og fødderne.

Fordelene ved permanent hårfjerning på benene med laser er mange. Det er en hurtig og effektiv metode, der kan spare dig for mange timer med barbering, voksning og depilering. Det er også en skånsom metode, der ikke efterlader røde pletter eller irritation på huden.

En anden fordel ved laserhårfjerning er, at det giver varige resultater. Mange kunder oplever nemlig, at håret ikke vokser tilbage efter et behandlingsforløb, dette betyder, at du kan nyde glatte og hårfri ben i længere tid.

Hvad koster en behandlingen?

Priserne for behandlingerne varierer og kræver at flere områder behandles. Priserne starter fra 750 til 2.000 kroner pr. område.  Det kan også være nødvendigt med flere behandlinger for at opnå det ønskede resultat.