Hårfjernelse på ryggen

Smertefrit og ingen kirurgiske indgreb

Hårfjerning med diode laser, slip for uønskede hår på ryggen.

Hårfjerning med laser på ryggen er en populær behandling, som tilbydes hos Pilorum Kosmetisk Klinik hårklinik. Dette er en effektiv behandlingsform, der kan fjerne uønsket hårvækst på ryggen, nakken, skuldre og lænden. Prisen starter fra 500 til 1.700 kroner alt efter behandlingsområdet.

  • Markant reduktion af hårvækst
  • Slip for at barbere dig

Behandlingstid

Ca. 40 min

Antal behandlinger

6 – 10

Endelige resultat

7 – 11 måneder

Scalp Micropigmentation (SMP) er en behandling der efterligner udseendet af naturlige hårsække.
Hårlinje som du ønsker det

Hvordan foregår laser behandlingen?

Hos os har vi den rette uddannelse og erfaring til at håndtere hårfjerning med laser på ryggen. Vores dygtige sygeplejersker vil guide dig igennem hele behandlingsforløbet og sikre, at du får det bedste forløb.
Efter behandlingen kan du forvente at se en markant reduktion i hårvæksten på ryggen, og med flere behandlinger kan du i de fleste tilfælde opnå et permanent resultat.

Hvis du ønsker at få fjernet uønsket hårvækst på ryggen, kan Pilorum Kosmetisk Klinik hårklinik hjælpe dig. Vi tilbyder en professionel behandling. Kontakt os i dag for at høre mere om vores behandling, og hvordan vi kan hjælpe dig – mand som kvinde.

Hvad koster en behandlingen?

Priserne for behandlingen varierer, men ligger fra 100 til 1.700 kroner pr behandling. Det er nødvendigt med flere behandlinger for at opnå det ønskede permanente resultat. 

Vi har hjulpet mange mænd af med uønsket hårvækst på ryggen

Pilorum Kosmetisk Klinik hårklinik har hjulpet mange mænd med at fjerne uønsket hårvækst på ryggen ved hjælp af laser hårfjerning. Mange af vores mandlige kunder har været meget tilfredse med resultaterne af behandlingen, og flere af dem har vendt tilbage for at få foretaget flere behandlinger, så de kan opnå et permanent resultat. Hvis du også ønsker at fjerne uønsket hårvækst på ryggen, står vi klar til at hjælpe dig.