Behandling af rosacea med Kleresca®

Der findes behandling mod rosacea

Innovativ lysteknologi til at stimulere huden til at hele og forbedre sig selv – til effektiv behandling af rosacea

Rosacea synes at være ret almindelig, selvom dens udbredelse afhænger af befolkningen (f.eks. overvejende personer med lys hud). I følge de seneste publikationer påvirker rosacea 5,46 % af verdens befolkning, hvilket svarer til 414.960.000 menneske

Rosacea er en kronisk inflammatorisk hudlidelse, der primært er lokaliseret i de centrale områder af ansigtet (kinder, næse, hage og midt på panden). Den er ofte karakteriseret ved perioder med henholdsvis opblussen og herefter bedring af symptomer. De mest almindelige symptomer er rødme, huden bliver nemt blussende, følsom hud, bumser og fine røde blodkar (telangiektasier). Afhængigt af varianten af rosacea kan lidelsen også komme til udtryk ved rhinophyma (forstørret næse) eller ved at man får øjenproblemer (hævede, røde øjenlåg og konjunktivitis). Hvis du vil vide mere om tegnene, kan du også se under det pågældende afsnit.

De nøjagtige årsager til rosacea er ikke helt klarlagt. De seneste resultater tyder på, at lidelsen skyldes en unormal funktion af immunsystemet, der medfører vasodilation og udvikling af atypiske overfladiske blodkar.

Det er også set, at patienter med rosacea har en større mængde Demodex-mider i huden.

Tidlig diagnose og behandling er nødvendig for at forhindre, at symptomerne udvikler sig fra milde til moderate til svære. Rosacea stiger ofte i sværhedsgrad med tiden, især hvis lidelsen ikke behandles.

Behandlingstid

Ca. 20 min

Forløb

4 – 8 behandlinger over 4-6 uger

Egnet til

Alle typer rosacea

Holdbarhed

Normalt 9 – 12 mdr.

Bliv behandlet i dag

Kleresca Rosacea behandling

Kleresca® Rosacea Treatment er en målrettet ikke-invasiv behandling, som er udviklet specielt til behandling af patienter med rosacea-symptomer og som stimulerer hudens egne regenereringsmekanismer.

Patienterne beskriver typisk behandlingen som en behagelig og rar oplevelse.

Patienterne bør kunne se en forbedring, ikke kun af de synlige symptomer på rosacea, men også af den brændende og sviende fornemmelse, der er forbundet med denne hudlidelse:

  • Den reducerer inflammation og dermed forekomsten af papler (knopper) og pustler (pusholdige blærer)
  • Den reducerer rødme (erythema) og blussen idet den forbedrer blodcirkulationen
  • Den reducerer hudens generelle stressniveau og reducerer dermed den brændende og sviende fornemmelse
  • Den fremmer helingsprocessen, hvilket forbedrer den generelle hudkvalitet.

Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

Om behandlingen

Behandlingstid: ca 20 min

Klassificering: Medicinsk Udstyrsbehandling (Medicinsk udstyr, klasse IIa)

Anvendelse: Alle typer rosacea (milde, moderate og svære symptomer)

Forløb: 4 – 8 behandlinger over 4-6 uger

Resultater: Huden vil begynde at genopbygge sig selv – dette tager som regel 12 – 18 uger. Resultater fortsætter med at blive bedre selv efter endt aktiv behandling. Forbedring kan forsætte helt op til uge 26 efter første behandling

Varighed: Normalt ses effekt af behandlingen varigt i op til 9 – 12 måneder, nogle gange helt op til 2 år. Der kan være behov for opfølgende behandlinger, men ofte vil 1 – 2 opfølgende behandlinger være nok til at få kontrol med huden – ofte udført hver 6 – 12 måneder afhængig af din hud

Slip af med din rosacea – kontakt os i dag

Det er altid en personlig og individuel sag, når man vælger at få behandling for rosacea m.m. Du kan derfor kontakte Pilorum Kosmetisk Klinik via kontaktformularen, hvor du kan beskrive din situation og dine ønsker til en behandling, hvorefter vi tager en uforpligtende og uformel samtale. Vi lytter til dine ønsker og giver indspil i kraft af vores faglige ekspertise for at hjælpe dig frem til den bedste løsning.

Kontakt os i dag og start rejsen mod et bedre look og en bedre selvtillid.