Høje tindinger

Der findes behandling mod høje tindinger

Høje tindinger kan forekomme hos både mænd og kvinder

Særligt mange mænd oplever med alderen høje tindinger og vigende hårgrænse, men hårgrænsen kan rekonstrueres – med et naturligt resultat til følge. Høje tindinger og hårtab kan skyldes mange ting. Men hvad enten din hårskæbne allerede er bestemt af gener eller dit hårtab kommer af andre fysiologiske årsager, er det væsentligste, at du kan få behandling af hårtab og høje tindinger.

Hos Pilorum benytter benytter vi blandt andet teknikken Scalp Micropigmentation (SMP), der er en ikke-kirurgisk indgrebsmetode med dokumenterede resultater.

Metoden er velegnet da den for det første ikke efterlader ar-dannelse og for det andet genskaber et meget realistisk og naturligt look af kortklippet hår, enten som behandling alene eller som ekstra fylde til tyndt hår. Det kan vi takket være teknikken, hvor vi med naturlige pigmenter efterligner tusindvis af hårsække via specialiserede mikronåle. Samtidig sørger vi for, at de matcher det eksisterende hår for at genskabe dit helt eget unikke hårmønster.

Scalp Micropigmentation (SMP) er en behandling der efterligner udseendet af naturlige hårsække.

Ikke-kirurgisk behandling

Hvilken behandling passer til høje tindinger?

Har du specifikke ønsker til din nye hårgrænse, lytter vi naturligvis også til dem, så du får det bedste – men stadig mest realistiske – resultat. Scalp micropigmentation kan kombineres med en FUE hårtransplantation, hvilket tilsammen kan give indtrykket af en bedre tæthed – altså fyldighed – mellem det transplanterede hår. Når metoderne kombineres, er det på ingen måde forbundet med risiko, tværtimod oplever vi, at folk, der vil af med deres høje tindinger, får rigtig gode resultater, når hårtransplantationen og SMP får lov at virke supplerende.

Slip af med dine høje tindinger – kontakt os i dag

Det er altid en personlig og individuel sag, når man vælger at få behandling for høje tindinger, hårtab m.m. Du kan derfor kontakte Pilorum Hårklinik via kontaktformularen, hvor du kan beskrive din situation og dine ønsker til en behandling, hvorefter vi tager en uforpligtende og uformel samtale. Vi lytter til dine ønsker og giver indspil i kraft af vores faglige ekspertise for at hjælpe dig frem til den bedste løsning.

Kontakt os i dag og start rejsen mod et bedre look og en bedre selvtillid.