PRP Behandling

Vampyrbehandling af håret – også kendt som PRP

PRP-behandling – God for- og efterbehandling ved hårtransplantation

Hos Pilorum er vi Danmarks førende eksperter inden for PRP behandling og hårtransplantation. Vi går forrest med avancerede løsninger, og vores fokus på at levere komplette og effektive behandlinger har gjort os til specialister inden for hårtransplantation. En af vores banebrydende tilgange er brugen af PRP (Platelet-Rich Plasma) behandling, en metode, der ikke kun forbedrer resultaterne, men virker som en rigtig god for – og efterbehandling ved hårtransplantation.

Vores specialister har integreret PRP-behandling som en integral del af vores hårtransplantationsproces. En PRP-behandling er en 100 % naturlig metode til at heale og fremme hårprocessen efter en hårtransplantation, og indebærer ingen kirurgisk indgreb. Metoden virker bedst som en for – og efterbehandling mod hårtransplantation. Behandlingen er ikke farlig og efterlader ingen bivirkninger. Både mænd og kvinder kan drage fordel af denne innovative behandling. Vi tilbyder dig derfor mulighed for at booke en gratis konsultation, så du kan få svar på dine spørgsmål om PRP kan være en mulighed for dig.

 • Godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed
 • Behandling uden kirurgiske indgreb
 • Høj tilfredshed blandt andre klienter

Behandlingstid

Ca. 30 min

Antal behandlinger

Fra 3 - 5

Endelige resultat

Ca 12 måneder

Priser

Fra 2.500 pr. behandling

PRP er en nem og skånsom behandlingsmetode 

Hvordan foregår en PRP-behandling?

En PRP-behandling foregår i få simple trin, hvor det handler om at få isoleret en vis mængde af kroppens egne vækstelementer fra en blodprøve.

 1. Du starter med at få taget en blodprøve.
 2. Blodprøven centrifugeres herefter i ca. fem minutter med henblik på at opdele blodet i dets forskellige bestanddele; røde blodlegemer, hvide blodlegemer, blodplader, vækstelementer, proteiner, plasma osv.
 3. Den del af blodprøven, som indeholder vækstelementerne, isoleres fra resten af blodprøven.
 4. Blodpladerne, de hvide blodlegemer og vækstelementerne, som lige er udvundet af den centrifugerede blodprøve suges op i en sprøjte via en kanyle. Det er dette koncentrat, der kaldes for PRP (platelet-rich plasma).
 5. PRP-koncentratet injiceres i hårbunden omkring hårrødderne, hvor vækstelementerne langsomt frigives til hårrødderne.
 6. Hele proceduren tager typisk omkring 30 minutter, fra du ankommer, til du forlader vores klinik. Du vil sagtens kunne tage tilbage til arbejde lige bagefter.

OBS! Det er muligt at blive bedøvet med en lokalbedøvende væske/creme i behandlingsområdet inden behandlingen starter, hvis det ønskes.

PRP og andre behandlingsformer

Det er vigtigt for os at du føler dig tryg igennem hele processen.

 • PRP er en metode der kombineres med andre behandlinger som f.eks. hårtransplantation, der hjælper med at fremme helingsprocessen af dit hår.
 • Vi undersøger den formodede årsag til dit hårtab, før vi går videre med en PRP-behandling således, at du opnår gode resultater.
 • I klinikken har vi professionelt udstyr med den nyeste teknologi til at undersøge dit hår og din hovedbund.
 • Vi anbefaler altid PRP i forbindelse med en hårtransplantation, da det er med til at fremme helingsprocessen og dermed vil give et bedre resultat.
 • Efter dine undersøgelser kan vi lave mere skræddersyet behandlingsforløb til dig ud fra grunden til hårtabet.
 • Ved at kombinere de forskellige behandlinger opnås en såkaldt additiv effekt. Det vil sige, at virkningen af de forskellige behandlinger opsummeres, så chancerne for et godt resultat er større.

Hvem kan benytte PRP-behandlingen?

Kan du benytte dig af PRP-behandling mod dit hårtab?

PRP-behandling er en rigtig god for- og efterbehandling ved en hårtransplantation for at fremme helingsprocessen efter indgrebet og dermed bidrage til at sikre de nye hår.

En PRP-behandling alene kan hos nogen have en mindre effekt på hårtab, grundet de stimiulerende egenskaber ved injektion af behandlingen, men vil ofte skulle kombineres med medicinske produkter som finasterid og minoxidil for at have en mærkbar effekt.

Ønsker du hjælp til at bekæmpe et begyndene hårtab, vil vi hos Pilorum Hårklinik i stedet anbefale at læse mere omkring behandling med V2X.

PRP er en nem og skånsom behandlingsmetode 

Fordele ved PRP-behandling i forbindelse med hårtransplantation

1. Øget overlevelse af transplanterede hår: PRP stimulerer blodcirkulationen og øger iltforsyningen til de transplanterede hårsække, hvilket resulterer i en forbedret overlevelsesrate og sundere hårvækst.

2. Hurtigere heling og mindre inflammation: PRP’s helende egenskaber fremskynder helingsprocessen efter transplantationen og reducerer risikoen for inflammation, hvilket skaber et mere behageligt og effektivt forløb.

3. Reduceret risiko for afstødning: PRP-behandling kan bidrage til at minimere risikoen for afstødning af transplanterede hår, hvilket sikrer langvarige og naturlige resultater.

4. Personlig tilpasning: Vores tilgang er skræddersyet til hver enkelt patient. Vi evaluerer nøje dine behov og skaber en individualiseret behandlingsplan, der kombinerer hårtransplantation med PRP for at sikre optimale resultater.

Hvem kan ikke behandles med PRP?

PRP-behandling kan anvendes til langt de fleste, men der er dog nogle grupper af klienter vi fraråder behandling. Det gælder blandt andet hårtab ved: Pågående kemoterapi, svær psoriasis i hårbund, hårtab som følge af infektioner i hårbunden, f.eks. svære svampeinfektioner eller hårtab ved svær skæleksem.

Det skal dog siges, at så snart der er ro på årsagen/sygdommen til hårtabet, kan PRP sagtens anvendes f.eks. når kemokuren er overstået, og håret skal til at vokse ud igen. I dette tilfælde kan PRP hjælpe håret godt på vej.

 • MPågående kemoterapi
 • MSvær psoriasis i hårbund
 • MHårtab ved svær skæleksem
 • MHårtab som følge af infektioner i hårbunden, f.eks. svære svampeinfektioner

Du er velkommen til at kontakte os eller booke en gratis konsultation, hvor vi kan fortælle dig om dine muligheder.

Reducering af hårtab med PRP

Oftest stillede spørgsmål

Hvad er PRP?

PRP er en forkortelse for “platelet-rich plasma” og er en behandling mod hårtab, der udnytter kroppens egne vækstfunktioner. Behandlingen er 100% naturlig og indebærer ingen kirurgiske indgreb.

Hvem egner PRP sig til?

En PRP-behandling er til gavn for både mænd og kvinder med udtynding af håret eller pågående hårtab.

Kan PRP kombineres med andres behandlingsformer?

Ja, det kan det godt. Ved at kombinere visse behandlinger opnås en såkaldt additiv effekt. Det vil sige, at virkningen af de forskellige behandlinger opsummeres, så chancerne for et godt resultat er større.

Hvordan virker PRP?

PRP (plasma-rich platelets) er en behandling, der indeholder høje koncentrationer af væksthormoner, som injiceres i hårbunden omkring hårrødderne for at stimulere hårets vækst og opnå et stærkere og fyldigere hår.

Hvem kan ikke behandles med PRP?

vi fraråder behandlingen, hvis hårtabet skyldes pågående kemoterapi, svær psoriasis i hårbund, hårtab som følge af infektioner i hårbunden, f.eks. svære svampeinfektioner eller hårtab ved svær skæleksem.

Er PRP og vampyrbehandling det samme?

Ja, når vi snakker om vampyrbehandling til at modvirke et hårtab, så er PRP behandling og vampyrbehandling det samme.

 

Interesseret i at læse mere?

Det er vigtigt for os at du får besvaret dine spørgsmål, derfor kan du finde mere information her. 

Hvad er PRP?

PRP er en forkortelse for ”platelet-rich plasma”. PRP er en koncentreret fraktion af en blodprøve, der indeholder røde blodlegemer, hvide blodlegemer, blodplader, proteiner, plasma mm. Den del af blodprøven, som indeholder den rette mængde og sammensætning som bruges. En behandling med PRP er en 100% naturlig metode til at behandle dit hår efter en hårtransplantation og indebærer ingen kirurgiske indgreb.

V2X-behandling: En tilgang til hår stimulering hos Pilorum

V2X udgør en af Pilorums behandlingsmetoder, der sigter mod at stimulere hår, der
ikke har det så godt, og fremme sund hårvækst.

V2X repræsenterer en cellestimulerende og næringsrig behandling designet til at aktivere cellerne omkring hårrødderne, standse hårtab og fremme produktionen af sundt og kraftigt hår.