Øjenbrynstransplantation

Er du klar til at få dine øjenbryn tilbage?

Naturlige øjenbryn med øjenbrynstransplantation

Hos Pilorum Hårklinik tilbyder vi øjenbrynstransplantation for både mænd og kvinder, der ønsker at få fyldigere og mere definerede øjenbryn.

Mange mennesker lider af tynde mangelfulde øjenbryn, som kan skyldes genetik, aldersrelaterede hormonelle ændringer eller skader på hårsækkene. Vi vil meget gerne tale med dig om dine muligheder og hjælpe dig med dine spørgsmål. Book en gratis konsultation hos os i dag for at komme et skridt nærmere dit drømmeøjenbryn. 

  • Få naturlige og flotte øjenbryn
  • Permanent resultat
  • Høj kundetilfredshed

Behandlingstid

Ca. 4 timer

Antal behandlinger

1

Endelige resultat

Ca 12 måneder

Priser

Fra 20.000

Få dine øjenbryn tilbage

Hvordan foregår behandlingen

Øjenbrynstransplantation er en kosmetisk behandling, hvor vi transplanterer hår fra et donorområde, ind i øjenbrynsområdet. Behandlingen udføres under lokalbedøvelse for at sikre, at du ikke oplever smerter. 

Efter transplantationen kan det tage flere måneder for hårene at vokse ud igen. Imens vil det transplanterede område blive efterbehandlet for at sikre en god helingsproces. Efterhånden som hårene vokser ud, vil øjenbrynet blive mere fyldigt og genskabt. Efter behandlingen kan du forvente flotte og pæne øjenbryn, der ser naturlige og velplejede ud. Det transplanterede område vil blive vedligeholdt som et normalt øjenbryn.

Hvis du ønsker at få mere information om øjenbrynstransplantation og finde ud af, om det kan være den rette løsning for dig, så kan du kontakte os eller booke en gratis konsultation.