Skægtransplantation

Er du klar til at få et mere fyldigt skæg?

Fra manglende skægvækst til fyldigt skæg med en skægtransplantation

Pilorum hårklinik tilbyder skægtransplantation som en behandling for mænd, der ønsker at få et fyldigere skæg. Hvis du har et tyndt skæg, eller problemer med skægvækst, kan en skægtransplantation muligvis være den rette løsning for dig. Hvis du er interesseret i at vide mere om skægtransplantation og hvordan vi kan hjælpe dig med at få et fyldigere skæg, så kontakt os for at få mere information samt en gratis konsultation. Vores erfarne personale er her for at rådgive dig og hjælpe dig med at opnå det skæg, du ønsker.

  • Få dit drømmeskæg
  • Permanent resultat
  • Høj tilfredshed blandt patienter

Behandlingstid

3 – 6 timer

Antal behandlinger

Fra 1

Endelige resultat

Ca 12 måneder

Priser

Fra 30.000

Scalp Micropigmentation (SMP) er en behandling der efterligner udseendet af naturlige hårsække.

Få det skæg du drømmer om

Hvordan foregår behandlingen

Under en skægtransplantation vil man tage eksisterende skæg, eksempelvis under hagen, som vil blive fjernet og derefter transplanteret til området, hvor du ønsker at have et fyldigt skæg. Dette gøres ved hjælp af en særlig teknik, der sikrer, at dine nye hårsække bliver plantet i en naturlig vinkel for at sikre et naturligt visuelt resultat.

Efter en skægtransplantation, vil det tage tid for dine nye hårsække at vokse ud. Det er vigtigt at være tålmodig og følge vores anvisninger for efterpleje for at sikre det bedste resultat.