V2X® hårcellebehandling

Veldokumenterede behandlinger der virker

Hvad er V2X® hårcellebehandling?

V2X er Pilorums signatur behandling som vi er meget stolte af. Vi har med vores nøje sammensatte behandlingsprogram, været i stand til succesfuldt at hjælpe vores patienter med de fleste former for hårtab. V2X er en cellestimulerende og næringsbehandling til hår, der har til formål at aktiverer cellerne omkring hårrødderne, stoppe hårtab og fremme produktionen af sundt og stærkt hår. Behandlingen er godkendt som behandling mod hårtab og behandlingen er veldokumenteret med en høj succesrate.

 • Smertefri og ikke medicinsk behandling
 • Udført af sundhedsfagligt personale
 • Veldokumenteret med høj succesrate

Behandlingstid

30 – 90 min

Antal behandlinger

5

Endelige resultat

12 måneder

Priser

Fra 1850,- pr. behandling.

Hvem egner V2X hårcellebehandling sig til?

V2X egner sig til stort set alle med udtynding af håret eller pågående hårtab. Herudover er V2X behandling en rigtig god før og efterbehandling ved en hårtransplantation, for at sikre en god kvalitet i de nye hår.

V2X vil f.eks. være et godt valg ved androgent hårtab, da det er et hårtab der kendetegnes ved at de enkelte hårstrå bliver tyndere, fordi hårrødderne skrumper, hårets vækst fase bliver kortere og tiden fra afstødning af et hårstrå til et nyt hår vokser ud forlænges. Den proces kan man modvirke ved hjælp af en V2X behandling, fordi produktet indeholder høje koncentrationer af celle aktiverende vækstfaktorer, som stimulerer hårets vækst og forlænger den anagene fase.

V2X kan også succesfuldt anvendes til andre former for hårtab, herunder generel diffust hårtab hos både mænd og kvinder, kronisk telogent effluvium og pletskaldethed (alopecia areata) mm.

Visse former for arvævs dannende hårtab kan behandlingen også have god virkning på, men erfaringerne er mere sparsomme, fordi der er tale om mere sjældne former for hårtab.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen består af 3 steps

1. Step

Vores sygeplejerske påfører V2X produktet i din hovedebund ved hjælp af en dermapen, med specielle 5 punkts nåle. Der arbejdes kun i de yderste hudlag og behandlingen er derfor smertefri. Varighed mellem 30-60 minutter alt efter behandlinges størelse.

2. Step

Når V2X er påført din hovedbund, skal du slappe af i 10 minutter under en Lllt laser. Laseren hjælper med stimulerer blodgennemstrømning for bedre absorbering af produktet, samt bidrager til at at få hårene til at gå ind i deres vækstfase.

3. Step

Pilorum hårekstrakt udleveres til hjemmebrug til tiden mellem dine behandlinger. Ekstrakten er udviklet for at sikre de mest optimale forudsætninger for en sund hårvækst. Ekstrakten har et højt indhold af DHT hæmmere, hvilket vil bidrage med at bremse hårtab hos de af vores patienter der døjer med arveligt hårtab. 

Hvad siger vores patienter om deres hårtab før og efter behandling?

Resultaterne ved V2X hårcellebehandling mod hårtab er individuel, da det afhænger af dit udgangspunkt før behandlingens start, hvor længe du har oplevet hårtab, hvor fremskredent det er, samt den bagvedliggende årsag til dit hårtab. Vores hårspecialister vil dog altid starte med en grundig håranalyse, så vi kan sikre de bedst mulige chancer for en vellykket behandling.

Effektiv kombinationsbehandling

Kombination af laserterapi og V2X behandling virker effektivt sammen

Både V2X og Lllt er veldokumenterede ikke-kirurgiske behandlinger, som angriber hårtab på forskellige måder. Derfor kan kombinationen af de to behandlingstyper også give rigtig gode resultater. V2X aktiverer hårcellerne og giver næring til hårsækkene så de kan overleve, og den næring kommer i form af bl.a. Vitaminer, peptider, og vækstfaktorer som leveres direkte til cellerne omkring hårsækkene

Laserterapien stimulerer cellulært stofskifte på hårsækkenes molekylære niveau. Så det forbedrer kvaliteten af hårvæksten, øger blodcirkulationen i hovedbunden og vender miniaturiseringen.

Hvordan virker V2X?

Et udpluk af effektive ingredienser i V2X

Vækstfaktorer:

Hårcelleaktiverende vækstfaktorer i V2X har til formål at regulerer produktionen af TGB-2 og Nog som er de celler, der er nøgle vækstfaktorer for succesfuld stamcelleaktivering. Produktionen af PDGF vækstfaktorer, øges ved at booste cellerne kaldet APC. Resultatet er at hårcellerne aktiveres og hårsækken begynder at producerer stærkere og sundere hår. Vi ser ofte under behandling, at de hårsække vi måske troede var gået tabt, nu får endnu en chance for at producerer hår igen.

HårCelle aktiverende ingredienser i V2X.

 • Ecklonia Cavq (havalge)
  Se artikel
 • Carthamus tinctorius seed extract. (Udvundet fra tidsel)
  Se artikel
 • Adenosine
  Adenosin er et lille organisk molekyle, som er opbygget af nukleinbasen adenin og sukkergruppen ribose.
  Se artikel

Peptider i V2X

Peptider er korte kæder af aminosyrer, der fungerer som byggesten af protein, såsom kollagen, elastin og keratin. Disse proteiner er din huds fundament og ansvarlige for dens tekstur, styrke og spændstighed. Uden peptider er huden mindre intakt så at sige. Nogle af peptiderne i V2X opregulerer væksten i hårcellerne mens andre af peptiderne nedregulere funktionerne som giver hårtab. Peptider I V2X er sammensat for at give den helt rette synergistiske effekt.

Peptider i V2X har en lang række fordele, herunder:

 • Opregulerer væksten i hårcellerne
 • Modvirker hårtab
 • Stimulerer hårvækst
 • Forbedre hudkvaliteten omkring hårsækkende
 • Hjælper med at reducere rødme, irritation og inflammation i huden
 • Giver mindre uren hud

Regulering af alfa 5 reductase (DHT) med biochanin A

5-alpha-reduktase hæmmere (anti-androgen), som lokalt blokerer testosterons skadelige virkning på hår produktionen, ved at forhindrer omdannelse til dihydrotestosteron (DHT). DHT er hovedårsagen til androgent hårtab. Tilstedeværelse af DHT reduceres bl.a. ved brug rød kløver, som er en vigtig kilde til biochanin A.

Se Studie

V2X indeholder vigtige Vitaminer som : A, B og E

A-vitamin
A-vitamin spiller en rolle i cellespecialiseringsprocessen og dermed også hårets vækst.

Vitamin B
B-vitaminer består af 8 forskellige vitaminer og især vitamin B7, også kaldet biotin, bidrager til et sundt og stærkt hår. vitamin B5 hjælper med at styrke svagt og tyndt hår samt efterlader en flot glans. Vitamin b12 plejer hovedbunden, f. eks. ved tør, kløende, irriteret og følsom hud,

E-vitamin
Vitamin E er en antioxidant, der bidrager til beskytte af cellerne mod oxidativ stress.

Vækstfaktorer, som stimulerer de follikulære enheder til at producere stærkere og mere modstandsdygtigt hår. Antioxidantfaktorer, som reducerer oxidativ stress og dermed bremser follikulær aldring

Se et udpluk af før & efter resultater med V2X behandling

V2X-behandling + Ekstrakt
V2X-behandling + Ekstrakt
V2X-behandling + Ekstrakt
V2X-behandling + Ekstrakt
V2X-behandling + Ekstrakt
V2X-behandling + Ekstrakt
V2X-behandling + Ekstrakt
V2X-behandling + Ekstrakt

Hvem kan ikke behandles med V2X?

V2X-behandling mod hårtab virker til langt de fleste former for hårtab, men der er dog nogle grupper af klienter vi fraråder behandling. Det gælder blandt andet hårtab ved: Pågående kemoterapi, svær psoriasis i hårbund, hårtab som følge af infektioner i hårbunden, f.eks. svære svampeinfektioner eller hårtab ved svær skæleksem.

Det skal dog siges, at så snart der er ro på årsagen/sygdommen til hårtabet, kan V2X sagtens anvendes til at booste ny hårvækst. Det kan f.eks. være, når kemokuren er overstået, og håret skal til at vokse ud igen. I dette tilfælde kan V2 hjælpe håret godt på vej.

 • MPågående kemoterapi
 • MSvær psoriasis i hårbund
 • MHårtab ved svær skæleksem
 • MHårtab som følge af infektioner i hårbunden, f.eks. svære svampeinfektioner
 • MHvis du er gravid eller ammer

Du er velkommen til at kontakte os eller booke en gratis konsultation, hvor vi kan fortælle dig om dine muligheder.